Home » Bolsa de Trabajo

Secretaresse in Rotterdam

Text also available in en_GB

Wij zijn op zoek naar een secretaresse die de steun en toeverlaat voor de advocaten wil zijn. Omdat wij veel buitenlandse cliënten hebben is een goede beheersing van Engelse taal belangrijk. Kennis van de Spaanse taal is bovendien wenselijk, omdat wij veel Spaanse cliënten hebben.

Secretaresse

Locatie/Standplaats:

Rotterdam

Salaris:

Afhankelijk van opleiding en ervaring

Bedrijfsprofiel:

De la Fuente & Oosterveen advocaten is een dynamisch internationaal georiënteerd advocatenkantoor. Wij zijn gevestigd in het bruisende scheepvaartkwartier in Rotterdam, in een representatief pand.  Onze advocaten behandelen allerlei soorten zaken, van arbeidszaken en familiezaken tot bedrijfsjuridische kwesties, strafzaken en advisering over onroerend goed.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een secretaresse die de steun en toeverlaat voor de advocaten wil zijn. We zoeken daarom een vrolijke, intelligente, representatieve secretaresse die zorgzaam is ingesteld en eigen initiatief ontplooit. Jouw werkzaamheden zijn zeer divers. Je verzorgt de afhandeling van correspondentie, beheert de agenda’s van de advocaten en je beantwoordt de telefoon. Je zorgt er voor dat er altijd voldoende kantoorartikelen op voorraad zijn. Je zorgt voor de ontvangst van cliënten op kantoor, beheert dossiers en helpt de advocaten op hun verzoek met het regelen van allerlei afspraken. Verder verricht je diverse administratieve taken en houd je de planning van de advocaten in de gaten.

Functie-eisen:

Van jou wordt verwacht dat je beschikt over een afgeronde secretariële opleiding op minimaal MBO niveau. Je hebt een goede typevaardigheid, beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je kunt met MS Office (Word, Outlook en Powerpoint) werken. Jij kunt goed organiseren, hebt een pro actieve instelling en je kunt prioriteiten stellen. Verder werk je accuraat, ben je collegiaal en stressbestendig. Ervaring als juridisch secretaresse in de advocatuur is een pre. Omdat wij veel buitenlandse cliënten hebben is een goede beheersing van Engelse taal belangrijk. Kennis van de Spaanse taal is bovendien wenselijk, omdat wij veel Spaanse cliënten hebben.

Dienstverband:

Wij willen, bij gebleken geschiktheid, graag dat je voor een langere tijd bij ons blijft werken. Wij bieden standaard een aantal opvolgende contracten voor bepaalde tijd aan en vervolgens een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is full time, minimaal 32 tot maximaal 40 uur in de week.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden jou een goed salaris (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau), een prettige werkomgeving en een leuke informele werksfeer.

Contact en informatie:

Je kunt je C.V. + foto sturen via e-mail, asociacion@profesionalesholanda.org